Italiaanse BBQ in Fire & Food Magazine

0
747
Fire & Food Magazine Sarah Puozzo

De nieuwste editie van het populaire BBQ-magazine Fire & Food is tricolore gekleurd. De Italiaanse tv-chef Sarah Puozzo test de FireOven van Braaimaster uit en maakt er een pizza bianca in klaar en een gnocchi met zeevruchten. Om je vingers bij af te likken. Wil je graag de gerechten eruit klaarmaken? We hebben een mooie winactie speciaal voor jou!

Winactie | Fire & Food Magazine

Fire & Food magazine Sarah Puozzo

De zomer komt eraan! Of je nu in Italië verblijft of een staycation houdt, de BBQ kan je overal aanzetten. Vuur, pure ingrediënten en goed gezelschap, dit wordt jouw succesformule deze zomer. Om onze Pasta Academy community te helpen met de lekkerste Italiaanse BBQ-gerechten geven we enkele Fire & Food Magazines weg. In deze editie kan je de heerlijke pizza bianca van Sarah Puozzo maken met mortadella en straciatella en het gnocchi-pangerecht met zeevruchten en tomaat. En daarbij staat ook telkens een wijn-bier-advies. Heb je water in je mond gekregen? Wij ook! 

Wat moet je doen om het magazine te winnen? Stuur voor aanstaande vrijdag 8 juli 2022 een e-mail naar info@pastaacademy.eu met de reden waarom je graag het magazine wil winnen en jouw adresgegevens zodat we het magazine kunnen opsturen. Veel succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in